martes, 16 de diciembre de 2008

Algú que va arribar per casualitat

Pintada porta de casa

Fa uns dies va ser el teu cumple...no et conec, gairebé no ser res de tu, però sé que existeixes.
M'agrada llegir-te, dins de la teva tristor hi ha alguna cosa que et fa especial.

Vius en la foscor però saps on està la llum i com arribar-hi. Jo des d'on sóc t'envio un somriure ple de llum i et dedico aquesta pintada que cada matí m'anima el dia.
Per molts anys Sam!!!!

5 comentarios:

tx dijo...

Mil gràcies, Rehtse!!!! No estic acostumat a que em dediquin un Post.

Té gràcia això d'anar llegint a algú que no conèixes físicament. Trobo que la teva vida és força interessant, els teus viatges a Àfrica, Mallorca...

Sempre m'hagués agradat practicar escalada. Aquest estiu vaig estar a casa dels meus tiets a Echo (Pirineu d'Osca) i vaig fer un Rápel de 15 m, mai no ho havia fet i em va fer por però a la vegada excitació.

Com ja hauràs llegit, fa temps que estic de baixa per una depre (tinc transtorn bipolar) i em dedico a estar amb el meu petit, llegir, fer una mica d'esport i anar al cine.

Molts petons i BON NADAL
S.E

Anónimo dijo...

Llegue de casualidad aca, y fue una grata sorpresa porque encontre un blog muy interesante y profundo. Me tome la libertad de recorrer varias entradas del mismo y sinceramente me cautivo tu forma de escribir y tambien como describis los lugares que has recorrido. Un saludo muy grande desde argentina

Rehtse dijo...

no es mereixen Sam, ha estat un plaer dedicar-te el post, simplement he deixat anar allò que em sortia. Cuida't molt, sé que te'n sortiras. Muuuaks!! Bon Nadal!!!

Rehtse dijo...

Gracias Martin, hace ilusión que a alguien le guste tu manera de expresar, pero para mi es el doble de ilusión si además viene des de la Argentina (que adoro). Creo tienes a alguien en Liberia, espero le vaya tan bien como me fue a mi. Por casualidad o no para mi si fue una grata sorpresa que llegaras hasta acá. Cuidáte y un fuerte abrazo des de Barcelona.

Anónimo dijo...

Hola Rehtse, me alegro mucho ver que respondiste mi comentario. Respecto a la forma en que te expresas, es imposible que no me gustara, la imagen y el texto de cada entrada transmiten no solo una historia, sino que de alguna forma uno llega a darse una idea de lo que sentias en ese momento, en ese lugar. Tenes una gran habilidad para escribir y no me sorprenderia que tengas alguna obra ya escrita.
En cuanto a la argentina, es un honor que tengas esos sentimientos por mi pais, soy conciente de sus falencias pero tambien creo que tiene sus cosas buenas.
¿Como esta Barcelona en esta epoca? Solo la conozco por fotos, pero es evidente que es una hermosa ciudad.
Te mando un abrazo grande desde Argentina, y te deseo un feliz año nuevo!